welkom

wij zijn kleine tijgertjes, we houden ervan om elke dag weer, het leven van ouders makkelijker te maken

Benieuwd hoe we dat doen?

Hiervoor hebben we 3 pijlers: 

ONS MISSIE
het leven gemakkelijker maken voor ouders en kinderen, elke dag weer

ONS BELOFTE
we leveren betaalbare en mooie kleding, ofwel: we leveren payable maar fashionable kleding

ONS VIBE
we hebben een droom en in die droom geloven we in magie. Magie dat onze krachten onuitputtelijk maakt, zodat we elke dag weer aan de slag kunnen gaan voor alle kinderen

de grootse stappen van kleine tijgertjes

Op het moment van geboorte start jouw eigen levensverhaal. Bij het zetten van je eerste stappen geeft dat al meer kleur aan het leven en zo ben je zelf de regisseur van jouw leven. Je staat op en valt, dag in dag uit. Je kiest voor bepaalde belangrijke keuzes die bepalend zijn voor de rest van je leven en als het goed is, op het moment van lezen, heb jij de keuze gemaakt om jezelf op de tweede plaats te zetten: jouw kleine tijgertje staat namelijk centraal in je leven. Soms is het zwaar, maar je voelt je blessed. Blessed om het feit dat je deze keus hebt gemaakt zodat je elke dag, elke moment weer je kleine gelukkig kunt maken.

Vandaag de dag, waarin we meegaan in de sleur van het leven, hebben we als kleine tijgertjes ook bepaalde keuzes moeten maken. Zo hebben we gezien dat het aanbod  van baby-en kinderkleding vaak niet eerlijk was: je kocht iets moois voor veel geld of iets minder moois voor weinig geld. Wij als kleine tijgertjes willen juist “payable” maar “fashionable” kinderkleding aanbieden. Daarom hebben we begin 2020, vlak voor de corona-crisis, besloten om in hartje Amsterdam kleine tijgertjes op te richten. Ook voor ons is het niet makkelijk geweest om in deze situatie een slag om de arm te houden. 

Toch doet ons team van inkopers hun uiterste best en selecteren hierbij de meest trendy en hippe kleding voor de meest eigenzinnige kinderen. Zo hopen we, elke dag weer, het leven mooier en makkelijker te maken voor kinderen en ouders. 

Shop je bij ons, dan kun je er van uitgaan dat jouw bestelling met de grootste zorg én een gigantische dosis vol liefde wordt ingepakt. Want elke bestelling zien wij als een cadeau. Een cadeau dat ervoor zorgt dat, ergens in Nederland, een kind een hemelse glimlach tovert op zijn gezicht. Dat geeft ons voldoening. Elke keer weer.

voel de vibe!

 

Doe je met ons mee?

stuur ons een mail

volg ons op social media

meld je aan voor ons nieuwsbrief

Of wil je liever shoppen? klik dan hier